Zlato, stříbro, kov: Jaký typ jste?

Každá z nás automaticky inklinuje k některým šperkům, a jiné její zase vůbec neimponují. Které šperky a bižuterie by ale vašemu oku rozhodně neměli ujít?

Kombinace kovů jsou stále populárnější
A my si tím pádem můžeme dopřát všechny odstíny najednou, aniž bychom se prohřešili proti módním pravidlům. Právě kombinace žlutého a bílého, případně červeného (a dokonce černého) zlata se nejvýrazněji prosadila nejen u návrhářů ale i u běžnějších značek. Kombinujte stříbro s dřevem, zlato s kůží a emailem nebo perly se štrasem tak, jak to dělají králové módního světa. Pokud spojíte bílé zlato se žlutým, vytvoříte luxusní a trendy šperk, který každý módní znalec ocení.

Stavte na pleti
Na opálené pokožce vypadá skvostně bílé, žluté zlato i stříbro či měď, takže právě v létě si můžete dopřát cokoliv. Už nezáleží na tom, jaké barvy máte vlasy, oči, ale spíše jde o odstín pokožky. Zlatavé podtóny v pleti si zaslouží zdůraznit intenzivním leskem žlutého zlata, chladné namodralé tóny pokožky ocení stejně jiskřivé studené bílé kovy.

Zamilujte se do barev
Zlato s barevnými kamínky je stále trendy. Hledejte zajímavé, neokoukané kombinace, náramky s různými skleněnými destičkami na stříbrném podkladě, náramky typu "Žužu" s množstvím přívěsků, případně si dopřejte na svátek náramky "pandora", které vám umožňují přidávat si při každé výjimečné příležitosti jeden přívěsek navíc, abyste si tak vytvořili nekonečnou a hodnotnou sbírku. Z těch levnějších variant je zde pak chirurgická ocel nebo bižuterie různých barev.

Na opálené pleti krásně vynikne tyrkysová, fialová, žlutá, zelená, červená a bílá. Stačí jediný výrazný šperk a vaše šaty dostanou trendy jiskru.