Se šperky na cestách

K dokonalému outfitu patří i ty správné doplňky a šperky. Jejich výběr je jen na vás. Chcete ale vypadat svůdně, a nikoli "levně". Ještě důležitější věcí je šperkovnice, ve které vaše šperky přenášíte.

Každé z nás sluší něco jiného, a proto je velmi důležité vytvořit si svůj unikátní styl, který vyzdvihne přednosti a zakryje drobné nedostatky. I šperky podléhají módním vlnám. Nejaktuálnějším trendem těchto dnů jsou mohutné a masivní šperky, a je jedno, jestli ze šperkovnice vytáhnete korálky, náhrdelníky, prsteny, náušnice nebo náramky.

Kromě mohutnosti je hitem i štras, nadčasové jsou zlaté a stříbrné šperky. Již po několik sezón se nosí hlavně naturální motivy, různé stylizované tvary a také mystické motivy. Této zimě však kralují zvířecí motivy, především motýli, hadi, či leopardi.

Absolutním hitem je bílé zlato, stříbro a klasika ze žlutého a červeného zlata, přičemž důraz je potřeba klást na rafinovanou jednoduchost a styl. Všechny šperky, které na sebe v letní sezóně dáte by se nést v duchu decentnosti a elegantnosti.

Kouzelná šperkovnice

Provází toaletu ženy již po staletí. Je zobrazována téměř na každém portrétu bohaté hraběnky. Menší, či větší, dřevěná nebo kovová. Je jedno, kterou si zvolíte, důležité je, aby se vám ani jeden z vašich šperků neztratil. Praktické šperkovnice mají přihrádky speciálně na prsteny, drobné náušnice a řetízky. Mohou mít vatovou příklopku proti pohybu. Šperky by se vám neměly zamotat. Jinak se může stát, že je zničíte. Šperky by se ve správné šperkovnici neměly vůbec hýbat ani obracet.

Na transport jsou nejpraktičtější šperkovnice z umělé hmoty s látkovým vyztuženým vnitřkem. Na váhu jsou lehčí a šperky se vám neobijí a jinak nezničí. Umělohmotné šperkovnice však nejsou nějak esteticky vábivé.