Módní tip: Sexy náušničky

Tak malý, zdánlivě banální doplněk a jaké divy dokáže! Ty správné náušnice dokonale podtrhnou ženský půvab a dodají vaší tváři pořádnou dávku sexappealu. Víte, které vám nejvíce sluší?

Ty musím mít také!
Jak si vybíráte náušnice? Možná vás zaujaly na kamarádčiném uchu a tak jste se rozhodli, že je musíte mít také. Jenže jaksi jste opomenuly skutečnost, že kamarádka je přirozeně opálená, s výraznými lícními kostmi, a vaše pokožka je porcelánová a tvář kulatá.

Náušničky by měly podléhat nejen módnímu diktátu, ale i vaší osobnosti. Pokud si chcete vybrat pár, co vám zaručeně dodá jiskru, zkuste si osvojit tyto tři jednoduché kroky.

Krok č.1: Balancujte
Drobné či výrazné, na velikosti náušnic určitě záleží. Pokud chcete mít jistotu, že jste vybrali správně, držte se obecného pravidla: Čím útlejší obličej, tím decentnější pár náušnic a naopak. Extravagantní model, který bije do očí, by na drobné tváři mohl vyvolat dojem, že náušnice nosí vás a ne vy je.

Krok č.. 2: Orámujte
Orámovat tvář vhodným typem náušnic znamená přihlédnout též na její tvar. Ostře řezané rysy změkčete okrouhlými ozdobami, zatímco ploché, oblé tvářičce víc sluší náušnice v rovných, vertikálních liniích.

Krok č.. 3: Vybarvěte
Tím, že jsou umístěny v těsné blízkosti očí, mohou náušnice rafinovaně vyzvednout jejich barvu. Oříškovým očím budou slušet například vsazené kamínky v barvě smaragdu, modré oživí akvamarínová či safírový odstín. Fialová svědčí hnědoočkám a pokud jsou vaše oči šedé či nebesky modré, vyzkoušejte světle růžovou.