Jak se ozdobit toto jaro?

I když je obyčejný zlatý či stříbrný řetízek už klasikou, může být i pořádně nudný. A pokud navíc nosíte každý den i stejné náušnice, rozhodně se nemůžete spoléhat na to, že svým vzezřením upoutáte nebo budete vypadat skutečně IN. Nejbližší sezóna přináší ve špercích eleganci a romantiku, a je ideální i pro dámy, které žádné extravagantnosti nevyhledávají.

Časy křiklavých umělohmotných kruhů do uší jsou již pryč. Tak jako i po minulé sezony, hraje prim vše, co se třpytí a leskne. Ať už se to týká malého šperku, který si zavěsíte jako ozdobu na mobil, nebo při volbě přívěsku na ruku, zářivé kovy budou tím správným řešením.

Třpytky a spol.
Absolutním hitem je bílé zlato, stříbro a klasika ze žlutého a červeného zlata, přičemž důraz je třeba klást na rafinovanou jednoduchost a styl. Všechny šperky, které na sebe v jarní a letní sezóně dáte by se měly nést buď v duchu decentnosti a elegantnosti, nebojte se však ani skutečně opulentních kousků, nebo jednoho skutečně extravagantní doplňku, který dodá jednoduchému outfitu ten správný "šmrnc".

Tvrdíte, že bez menšího či většího "kamínku" to při vašem stylu nejde? Výborně, tento rok je mimořádně nakloněn šperkům zdobeným vzácnými kameny i pravými nebo falešnými diamanty téměř každé velikosti. Řada menších kamínků však udělá větší dojem než jeden do očí bijící.

Čistá romantika
Pro romantické duše se také něco najde. Růžová je barvou, která je u šperků dlouho opomíjenou, avšak v kombinaci s téměř dívčími květinovými či srdcovými přívěsky na krk, nebo na ruku budete vypadat něžně a zasněně.

U náušnic si přijdou na své dámy, které je mají rádi velké, téměř až po ramena, i ty, co raději nosí malé náušnice. Nejvhodnější je, pokud je budete kombinovat s náhrdelníkem a decentním make-upem. A pokud takovou sadu ještě nemáte, popřemýšlejte, zda v nejbližším období nebude příležitost, aby vás někdo obdaroval takovým nádherným a praktickým darem.