Jak nosit zlaté šperky?

Zlaté šperky - k čemu je nosit

Náušnice, které jste dostali na první svaté přijímání, přívěsek ve tvaru srdce od první lásky, prstýnky. Zlato je stále žádané. Jednou je v módě lesklé, jindy matné, jednou více žluté, jindy méně. Šperk z tohoto cenného kovu se hodí na každý den i večer.

Diskrétní elegance
Úzké prstýnky opticky zmenšují ruce. Pokud se chcete pochlubit zlatým náhrdelníkem, oblečte si top s nevelkým výstřihem. Jeden zlatý šperk úplně stačí na to, abyste vypadali elegantně. Přehnaná koncentrace zlatých šperků tratí své kouzlo a vypadá chaoticky.

Verze glamour
Dlouhý zlatý náhrdelník k šatům nebo k topu s větším výstřihem ve tvaru písmene V. Jiná možnost: zlaté masivní náramky plus malé náušnice. Příliš mnoho doplňků, zejména výrazných, potlačuje osobnost.

Večerní verze
Zlatý široký náramek vypadá sexy. K tomu černé šaty s výstřihem a jednoduchý zlatý náhrdelník, který zvýrazní dekolt, nejlépe dodatečně potřený balzámem s třpytkami.

Jaké barvy se hodí ke zlatu?
Hnědá, černá, oranžová, pastelové barvy jako růžová nebo burgund.

Bílé zlato

Bílé zlato - stop tradičnímu žlutému zlatu a niklu, zinku nebo stříbru. Šperky z bílého zlata jsou potaženy vrstvou rhodia, aby získali stříbřitou lesklou barvu. V poslední době je stále populárnější, a to hlavně mezi mladší generací. Šperky z bílého zlata jsou obvykle moderní a mají jednoduchý design.

Každodenní verze
Postačí prstýnek z bílého zlata a němu hodící se náramek, plus barevná sukně s bílým nebo černým topem.
Upozornění: nekombinujte bílé zlato s příliš barevným oblečením, které zastíní půvab šperků.

Večerní verze
Flitrované šaty a dlouhé visací náušnice. Jednoduché a sexy.

Bílé zlato a barvy
Světlá, malinová, karmínová, tyrkysová, švestková, žlutá. Dobře vypadá i ve spojení s šedou či bílou barvou.